top of page
Search

EERO lastefond

EERO Eesti Lastefondi peamised eesmärgid on: toetada lapsi peredes, kellel on raskusi toimetulekuga;  pakkuda neile ja nende emadele vaimset, füüsilist ja koolialast tuge;   koostöös Eesti naiste varjupaikadega, kes teavad kõige paremini, millised vajadused on kriitilisemad, on fond 2023. aastal aidanud 73 naist ja 158 last. See raha on peamiselt mõeldud oluliste tarvikute, toidu ja vaimse tervise teraapia ning transpordikulude jaoks, mis on seotud teraapiaga - nende lastele ja emadele, kes on kogenud tõsist vaimset ja / või füüsilist vägivalda ning vajavad abi nende traumadega toimetulekul.

Teie annetused aitavad emadel ja lastel toime tulla ja elada turvalist elu. Peaaegu iga viies laps Eestis (umbes 63 000 last) elab vaesuses. Ukraina sõda on põhjustanud energiakriisi ning kaupade ja teenuste hinnad on hüppeliselt tõusnud. Eesti abistamiskomitee USAs ja EERO Kanada toel paraneb paljude laste elukvaliteet, kuna emade vaimse tervise tugevdamine aitab säilitada nende töökohti ning arvestada nende laste vajaduste ja heaoluga.  Samuti kannatab laste vaimne tervis ja loomingulise teraapia abil õpivad nad probleeme lahendama. Aruanded näitavad, et suutsime aidata psühholoogilise teraapia, toidu, koolitarvete või grupiteraapiaga.



Mari Ann Tammark EERO Canada and Margo Orupõld Pärnu naistetugikeskus



0 views0 comments

Recent Posts

See All

2023 Review

EERO Canada donations dropped in 2023 to $133,922.CAD, primarily because of the drop in donations for Ukrainian refugees.  Unfortunately the war continues and therefore the needs continue.  Estonia ha

bottom of page